Formål

Websitet Link-Lives.dk drives af Københavns Stadsarkiv.

Link-Lives.dk fortæller om forskningsprojektet Link-Lives, der er et samarbejde mellem Saxo Instituttet og Center for proteinforskning på Københavns Universitet, Rigsarkivet og Københavns Stadsarkiv.

Københavns Stadsarkiv behandler kun de oplysninger, du har givet os, med henblik på at sende dig nyhedsbreve.

Typer af personoplysninger

Her kan du læse hvilke oplysninger Københavns Stadsarkiv behandler, når du tilmelder dig et nyhedsbrev:

  • Navn
  • E-mail
  • Digital adfærd i forhold til om du åbner nyhedsbrevet og klikker på links.

Samarbejdspartnere

Vi deler dine oplysninger med partnerne i Link-Lives, nemlig:

  • Københavns Universitet, Saxo Instituttet, Karen Blixens Plads 8, 2300 København
  • Københavns Universitet, Novo Nordisk Foundation Center for Protein Research, Blegdamsvej 3B, 2200 København
  • Rigsarkivet, Rigsdagsgården 9, 1218 København

Deler vi dine oplysninger med andre, vil det ske i anonymiseret form.

Databehandlere

Vi bruger følgende system til udsendelse af nyhedsbreve:

Ubivox
Ubovox Danmark Aps. Toldboldgade 55B, 1.th, 1253 København K
Web: https://www.ubivox.dk/

Ubivox opbevarer dine data i overensstemmelse med den databehandleraftale, der er indgået mellem Københavns Kommune og Ubivox.

Sletning

Vi gemmer dine personoplysninger indtil du selv afmelder dig nyhedsbrevet. Enten ved at brug linket nederst i selve nyhedsbrevet eller ved at skrive til linklives@hum.ku.dk. Hvis, når og såfremt forskningsprojektet Link-Lives nedlægges, vil dine oplysninger blive slettet.

Dataansvar og kontaktoplysninger

Københavns Stadsarkiv er dataansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, som vi har modtaget om dig.

Du kan kontakte os her:

Københavns Stadsarkiv
Københavns Kommune, Kultur og Fritidsforvaltningen
Københavns Rådhus
1599 København V
Tlf.: +45 33 66 23 70
Email: stadsarkiv@kff.kk.dk

Hvis du har spørgsmål om, hvordan vi bruger dine personoplysninger, er du velkommen til at kontakte os.

Klage

Ønsker du at klage over Københavns Stadsarkivs behandling af dine personoplysninger, har du ret til at indgive en klage til Datatilsynet, som har følgende kontaktoplysninger:

Datatilsynet
Adresse: Borgergade 28, 5, 1300 København 
E-mail: dt@datatilsynet.dk
Tlf.: +45 45 33 19 32

Ændring af persondatapolitik

Københavns Stadsarkiv kan til hver en tid og uden varsel ændre denne persondatapolitik med virkning for fremtiden. Ved ændringer i persondatapolitikken bliver brugerne på Link-Lives.dk orienteret.